پروژه ها

کافه دیزاین

اهمیت دیزاین

طراحی کافه







طراحی داخلی یک مجموعه، جز اولین فاکتورهای مهمی است که وقتی مشتری پایش را از در به داخل محیط میگذارد با آن مواجه مشود و مهم ترین ابعادِ ذهنی و روانیِ انسان در همان نگاه اول درگیر محیط و نمای رو به رویش میشود و در همان ابتدا امتیازی را برای دیزاین داخلی محیطتان در نظر میگیرد.

نور و رنگ جرء آن دسته از عواملی هستند که بر تعادل محیط تاثیر بسیاری می گذارند و با توجه به سبک محیط،

رنگ آمیزی ،دیزاین و نورپردازی می شوند و به شکلی هوشمندانه به جذابیت و ایجاد هویت محیط می افزایند.
در وهله بعدی ،خلق یک محیط منحصر به فرد، وابسته به انتخاب درست و اصولی مبلمان مجموعه از جهت کیفیت،راحتی و هماهنگی با محیط مورد نظر می باشد،به طوری که مشتریان، راحتی بی مثالی را در محیطی ارامش بخش تجربه کنند و آنجا را به عنوان مکانی تفریحی و راحت در نظر بگیرند.

طراحی یک محیط  رستورانی- کافی شاپی باید به گونه ای صورت گیرد که هر یک از جهات آن از دکور تا جزئیات کوچک از اهمیت زیادی برخوردار باشند و با ایده های خوب انجام گیرد.

دکوراسیون هر رستورانی را باید مطابق با غذا و نوع رستوران آن طراحی کرد بنابراین خلق یک ایده ناب در فضا سازی و یا سرویس رسانی به مشتریان یک مجموعه میتواند اولین قدم برای شاخص و معتبر سازی یک محیط باشد و با مد نظر قرار دادن نکات مهم و قابل توجهی چون

معماری-طراحی،تهویه و نور مناسب، رنگ محیط ،رایحه محیط و آکوستیک و در نهایت سرویس دهی خوب و احترام به مشتری، قدرت،ماندگاری و تاثیر گذاری یک مجموعه را تا  مادام العمر تضمین میکنند.

بعد از زیبایی ظاهری و ایجاد حس آرامش و راحتی مشتریان ،استحکام و مقاومت اجزاء درونی میز و صندلی ها از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
همانطور که میدانیم میز و صندلی های یک کافه و یا رستوران به صورت مداوم مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین بایستی ضمن برخورداری از راحتی کافی، از استحکام بالایی برخوردار بوده ،به راحتی شستشو شوند و همچنین به سادگی و با کمترین سرو صدا قابل جابه جایی باشند.
امروزه برای ایجاد یک محیط، مطابق با طراحی مینیمالیستی، استفاده از صندلی های فلزی و هچمنین صندلی های چهارپایه و پایه ایفلی به شدت مورد توجه طراحان این سبک قرار گرفته است .در واقع حذف روکش های پارچه ای و استفاده از صندلی های کاملا ساده و بی آلایش برای نزدیکی به این سبک بسیار موثر واقع خواهد شد.
به طور کلی جاگذاری محصولات و مبلمان انتخابی تان برای یک محیط رستورانی – کافی شاپی، از مواد تشکیل شده تا پارچه های مورد استفاده برای تزئین و طراحی رویه صندلی ها ، سبک رستوران و غذاهای ارائه شده و متریالی که از قبل در تهیه این مبلمان بکار برده شده اند ، همگی از اهمیت بالایی برخوردارند و تعیین کننده شناسه و هویت رستوران شما می باشند.


دیزاین یک محیط کافی شاپی-رستورانی میتواند یکی از مهم ترین عوامل راهبردی فروش و همچنین بهترین و برجسته ترین راه برای ثبت برند یک مجموعه باشد که ضمن ایجاد محیطی آرامش بخش و دنج بتواند فضایی را برای تعاملات ساده و دوستانه برقرار کرده و انرژی مثبت را از همه جهت به مشتریان خود منتقل کند.
همچنین طراحی یک فضای داخلی خوب و آرامش بخش میتواند مراجعه کنندگان روزانه محیط را به مشتریان ثابت مجموعه تبدیل کند.و مکانی دنج را برای استراحت ،قرار ملاقات های کاری و گفتگوهای دوستانه فراهم آورد.

برای مثال کافه ای چوبی با متریال های تمام چوبی در فصل پاییز و خزان ،مکانی است که هر کسی برای سپری کردن اوقات فراغتش آرزوی بودن در آن را دارد.

به طوری که با گذراندن دقایق ارزشمند زندگی تان، و با در دست داشتن یک فنجان قهوه داغ در کنار دوستان و یا در لحظات ناب تنهاییتان در گوشه ای دنج از یک کافه پر از آرامش لحظه را در آغوش میگیرید و از داغی فنجان قهوه تان در آن محیط دلنشین نهایت لذت را میبرید.












عوامل زیادی در حرفه ای شدن یک کافی شاپ و یا رستوران میتوانند تاثیرگذار باشند که با در کنار هم قرار گرفتن این عوامل شما میتوانید محیط فوق العاده ای را برای مشتریانتان فراهم آورید.
از بارزترین خصوصیات یک کافه و یا رستوران، سرویس دهی خوب ،خوش برخوردی و خوشرویی کارکنان،تهویه و

نورمناسب ،ارائه بهترین منو با در نظر گرفتن غذا و نوشیدنی های عالی و باکیفیت و همچنین سلامت ،بهداشت و دیزاین حرفه ای غذاها را میتوان مثال زد که در رضایت و جذب مشتری از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.  برای مثال بشقاب آرایی و  تزئین غذا ها و همچنین  اهمیت رنگ ها بویژه رنگ و بوی غذاها در رستوران ها و کافی شاپ ها تاثیر بسزایی در دکوراسیون و جذابیت غذا داشته و حس خوبی را از خوردن غذا به مشتری منتقل می کنند.

در قدم‌ بعدی کیفیت محصولات استفاده شده در تهیه و ارائه غذاها  تضمین‌کننده حضور دوباره‌ی مشتری در رستوران یا کافه‌ی شما خواهد بود.

جهت دیزاین و چیدمان یک محیط رستورانی -کافی شاپی طبق طراحی علمی و با بهره گیری ازاصول معماری،اولین و مهم ترین قدم، انتخاب رنگ محیط و همچنین انتخاب صندلی مناسب و رنگی هماهنگ با محیط می باشد. گزینش درست رنگ مبلمان با توجه به سبک رستوران و رنگ و طرح محیط میتواند تعیین کننده برندتان باشد و بایستی به صورت کاملا اصولی به تناسب و هارمونی این رنگ ها، بین چیدمان ، کفپوش ها و دیوارها پرداخته شود.

بهره وری از رنگ های گرمی چون قرمز، زرد و نارنجی بیشترین تاثیر را در افزایش القای انرژی به افراد دارند وضمن ایجاد محیطی صمیمی و شاد به بزرگ نشان دادن فضاهای کوچک کمک بسیاری میکنند و حس آرامش و اشتها آوری را در کنار هم به خوبی حفظ می کنند و موجب رضایتمندی مشتریان میشوند، به طوریکه این آرامش باعث میشود تا افراد محیط را دیرتر ترک کنند.












اینجا کلیک کنید